Tek Yürek 10. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD

Tek Yürek 10. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD



TEK YÜREK 10. BÖLÜM TEK PARÇA İzle

TEK YÜREK 10. BÖLÜM 1080p HD İzle

Tek Yürek 10. Bölüm Özeti


Yusuf, çalıntı araba vakasından Yiğit’i kurtarmak amacıyla, hiç istemedikleri birinin yardımına izin verir. Çocukların gayri meşru işlere karışmaya devam ettiğini düşünen Halit’in hiddeti acele dinmeyecektir; bu halin kendi çocuklarına da sıçraması kabul edebileceği bişi değildir.

Yiğit, çok utangaç bulunduğu gibi, bir kez daha Deniz’le ayrı dünyaların insanı olduklarını düşünmeye başlar. İlknur’un ise bu defa sabrı taşmıştır. Bu sırada Sait’e gelen beklenmedik bir ziyaretçi, onu iyice tedirgin eder; bundan sonra Yiğit’e karşı tedbir alma süresi gelmiştir. Yiğit ve Yusuf’un başına gelen tatsızlıktan ötürü ne düşüneceğini şaşıran Aslı ve Deniz’e yol gösteren ise İlknur olur. Onun anlattıklarıyla Yiğit ve Yusuf’un gerçek dünyası ile tanışırlar.

Öte yandan  Berrin Sait’le laflar ve İlknur ile alakalı ortalığı iyice karıştırır. Duyduklarıyla dünyası başına yıkılan Sait, Halit’e hesap sormaya karar verip ofisine gelir. Bu sırada grup tek farkla da olsa bir kez daha yenilir. Ligde kalabilmeleri için tek şansları bir sonraki maçı kesinlikle kazanmalarına bağlıdır. Yiğit ve dostlarının herkese serseri olmadıklarını ispatlamak amacıyla hokeye sarılmaktan başka şansları yoktur. İlk kez galibiyetle tadacaklarken, alacakları kötü bir haber ömürlerini alt üst edecektir.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray