Tek Yürek 9. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD

Tek Yürek 9. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD


TEK YÜREK 9. BÖLÜM TEK PARÇA İzle

TEK YÜREK 9. BÖLÜM 1080p HD İzle

Tek Yürek 9. Bölüm Özeti


Yiğit’in attığı tek gol bir kıvılcım olur. Gençler kafa yara bileceklerini idrak etmişlerdir. Diğer yandan Berrin’in peşine düşen Sait vuruşu ummadığı bir yerden yer, cinayet kuşkusuyla gözaltına alınır. Sait’i bu durumdan hiç ummadığı biri kurtaracaktır.

İlknur, Halit ile işbirliği yaparak Berrin’i oğlu ile barıştırmaya çalışır ancak Umut, annesini o kadar basit affedeceğe benzemiyordur. Bu sırada, Sait ile Berrin de sonucunda yüzleşir. Sait Berrin’i yollamak isterken, Berrin’in elindeki koz Sait’i köşeye sıkıştıracaktır. 

Babasının izini sürmeye başlayan Yiğit, Sait’e itimat etmemeye başlar. Fakat inceledikçe bu hal ve Sait ile alakalı muazzam bir gerçekle karşı karşıya gelir. Bu sırada Sait’in de beklenmedik bir ziyaretçisi olacaktır.

Yiğit ve Deniz dost kalmak amacıyla yeni arayışlara başlar. Deniz’in dostları Yiğit’i bir partiye çağırırlar. Diğer yandan Yusuf ise Aslı’ya gerçekleri anlatmaya karar sunar. Deniz, Yiğit ve Yusuf partiye giderler. Ama Yusuf ve Yiğit bir sürprizle karşı karşıya kalacaklardır . Partinin keyfini çıkartalım derken, gelirken kullandıkları araç, gençleri polisle burun buruna getirecektir.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray