Tek Yürek 2. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD

Tek Yürek 2. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD




TEK YÜREK 2. BÖLÜM TEK PARÇA 1080P HD İZLE

Tek Yürek 2. Bölüm özeti

Halit Osman’ın peşindeki karanlık adamların sırrını çözmeye çalışırken, Sait’in piste gelmesi ile Halit ve Sait arasındaki gerginlik giderek artacaktır. Üstelik Yiğit’in de vakası öğrenmesi ve yanlarına gelmesi ile Sait’in planları iyice bozulacaktır.
Yiğit ve arkadaşları buz hokeyinden kurtulmaya çalışırken, Murat Başkan lisans almaları amacıyla az zamanlarının olduğunu söyler, bütün işlemler tamamlanmıştır. Bu Halit’i iyice köşeye sıkıştıracaktır.
Halit bütün şunlar ile mücadele eder iken evdeki problemler da bitmez, Rüzgar hastalanır. Babasına ulaşamayan Deniz’in bulacağı çözüm ise Halit’in hiç hoşuna gitmeyecektir. Sait ekibe bir kez daha tehlikeli bir iş verir. Bu kez çocuklar kafasını çok büyük bir belaya sokacaklardır.
Çıkan kavgada, Yiğit geri dönülemez bir hata yapar. Yaptığı hatanın bedelini ödemekten diğer çaresi yoktur. Ama Halit kimsenin ön görü edemediği bir bilgiye sahiptir, bu bilgi vakanın bütün kaderini değiştirecektir..

Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray