Aşk-ı Memnu 4. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full  izle

Aşk-ı Memnu 4. Bölüm İzle Tek Parça 1080p Full izle




Aşk-ı Memnu 4. Bölümü Tek Parça 1080p Full HD izle

Behlül, Bihter ile Firdevs’in çekişmesini fark ediyor!


Bihter, Adnan ve ailesi hep beraber çiftliğe gidiyor. Firdevs’te bu geziye bir manevra ile kendini çağrı ettiriyor. Ve Behlül, Firdevs ile kızı Bihter arasındaki çekişmenin farkına varıyor.
Nihal, babasının yalnız olduğunu düşünerek sürpriz gerçekleştirme amacıyla eve geldiğinde, Adnan Bey’i Bihter’le baş kafaya görünce, babasının kendine yalan söylediğini düşünerek yıkılır.
Adnan, Nihal’in tekrar güvenini kazanmak amacıyla güzel bir sürpriz hazırlar. Nihal, babasının büyük jesti karşısında utangaç olur ve babasını mutlu etmek amacıyla Bihter’e daha yakın olmaya karar verir.
Aile, çiftlikte kalan Bülent’i almaya hep beraber gitmeye karar verir. Bihter de ilk kez Adnan Bey’in ablası Arsen ile tanışacaktır. Firdevs de bir manevrayla kendini çağrı ettirir. Çiftlikte yaşananlar, Adnan’ın sevincine gölge düşürür.
Firdevs Hanım, Bihter amacıyla bu evliliğin basit olmayacağını görerek samimi içe sevinmektedir. Bihter, annesini haklı çıkarmamak amacıyla evlilik tarihini daha da öne alır. Behlül, Firdevs Hanım ile Bihter arasındaki çekişmenin farkına varır.
İstanbul sosyetesi senenin düğünü sayılacak bu mühim vakası sabırsızlıkla beklemektedir. Nihal de Bülent de babalarının düğünü amacıyla heyecanlıdır. Firdevs Hanım amacıyla bu düğün tekrar bir beden gösterisi olacaktır. Ama Adnan ve Bihter her türlü gösterişten uzak, yalın ve şık bir düğünde ısrarlıdır. Düğün günü, senenin düğünü, senenin skandalına dönüşür.

Beğeniyle izlenen dizimize henüz yorum yapılmamış alttan istediğiniz 3 yorum sisteminden birini seçip yorum ve görüşlerinizi bildirebilirsiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!

Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray