Tek Yürek 8. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD

Tek Yürek 8. Bölüm Tek Parça izle 1080p HD



TEK YÜREK 8. BÖLÜM TEK PARÇA İzle

TEK YÜREK 8. BÖLÜM 1080p HD İzle

Tek Yürek 8. Bölüm Özeti


Yiğit’in dönüşüyle yine bir grup olmuşlardır, fakat aldıkları mağlubiyet iyice morallerini bozmuştur. Yine de hokeye tutunmak amacıyla motive olurlar, bütün boş dönemlerinde idman yapmaya karar verirler. Fakat bu Yusuf’un başına olmadık bir dert açacaktır.
Öte yandan İlknur, Umut’un annesi Berrin’i bakım evinden kaçırır, ama onu yıllardır orada kapalı tutan Sait’ten muhafaza etmek pek basit olmaz. Berrin’in yavaş yavaş kendisine gelmesi, Osman’ın Berrin’in günlüğünde okudukları, ortalığı iyice karıştıracaktır. Sait giderek köşeye sıkışır.
Gençlerin hayatında ise sular durulmak bilmez. Paraya gereksinimi olan Mazlum’a yardım ummadığı bir yerden gelirken, Yusuf Aslı’ya gerçekleri anlatmaya karar verir. Yiğit de Deniz’den uzak durayım derken, daha da yakınında kalacaktır. Tüm şunlar olurken polisle başı derde giren Sait’i Yiğit kurtarır. Ve ikinci resmi maç gelir çatar. Bu bundan sonra ekibin kendilerine inanmaları amacıyla kader maçıdır. Murat Başkan da maça gelir. Herkesin maçta olmasını fırsat bilerek İlknur’un evine giren Sait ise Berrin’i bulmak üzeredir.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray