Güldür Güldür Show 200. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full

Güldür Güldür Show 200. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full



Güldür Güldür Show 200. Bölüm Tek Parça izle

Güldür Güldür Show 200. Bölüm Tek Parça  

Güldür Güldür Show 200. Bölüm  Full HD izle


Güldür Güldür Show 200. Bölüm 1080p izle



Yayınlandığı günden beri bir problemin dahi bilinemediği uygulamada, aileler bugün bir sürpriz yapacak mı? Program serveri Mesut, uygulama sonuna kadar sinirlerine ne kadar hâkim olabilecek?
Sevdiği kadınla evlenmek için ilkokulu bitirmesi gereken mafya babası Hayati, üniversite öğrencisi İbrahim’den aldığı dersle sınavı geçebilecek mi? Bir mafya babasını sınava hazırlamanın ne gibi sorunları olabilir?
Kaynanaların ve gelinlerinin birbirleriyle yarıştığı uygulamada tansiyon neden yükselecek? Yarışmacı kadınların birbirleri ile ilgiliki acımasız yorumlarının nedenleri neler?
Öğrenci evi gibi kalabalık bir eve hırsız girerse ne olur? Hırsız İse-posta bu kadar fazla nüfuslu bir dairede istediği gibi bir soygun yapabilecek mi? Evdeki öğrencilere yakalanmamak için, İse-posta nasıl bir oyun oynayacak?
Birbirlerine tamamıyla zıt iki arkadaş İbrahim ve Bilal, yeni taşınan kızlara nasıl yardımcı olacaklar? Mahalleye yeni taşınan kızların arzularını gerçekleştiren İbrahim ve Bilal’i yıkacak haber ne olabilir?
Uzun süredir işsiz olduğu için sevgilisini pahalı kafelere götüremeyen, sevgilisinin istediği etkinlikleri yapamayan Çetin, maddi durumunu sevgilisi Yeter’den ne kadar daha saklayabilecek? Maddiyatın ilişkide ne kadar önemi olabilir?


Hepsi ve bol bol kahkaha “Güldür Güldür Show'da…
Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kon tente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray