Güldür Güldür Show 201. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full

Güldür Güldür Show 201. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full



Güldür Güldür Show 201. Bölüm Tek Parça izle

Güldür Güldür Show 201. Bölüm Tek Parça  

Güldür Güldür Show 201. Bölüm  Full HD izle


Güldür Güldür Show 201. Bölüm 1080p izle



Yeter arkadaşlarının hazırlamış olduğu baby shower partisine sürpriz misafirlerle karşılaşıyor! Kızının anne olacağını öğrenen Naime, Kız kardeşleriyle bu duruma nasıl bir reaksiyon verecek?
Boru döşemek için mafya babası Hayati’nin ofisine gelen İse-posta usta ve Fikri, kendilerini nasıl bir durumun içinde bulacaklar? Mafya üyelerinin özlü sözlerle anlaşmasından bir şey anlamayan İse-posta ve Fikri ne yapacak?
İş gereği kutuplara gelen İbrahim, iftar için bulduğu buzul restoranda orucunu açabilecek mi? Eskimoların gelenekleri İbrahim’in sınırlarını ne kadar zorlayacak?
Aşk nedir? Tarihteki destansı aşkların bilinmeyen yönleri neler olabilir? İbrahim Taytaylı, Bilal Çardakçı ve Hayati Akın gibi uzman kadrosuyla aşkın en ince detayına kadar tartışıldığı uygulamada, aşkın gerçekleri gün yüzüne çıkacak!
Adana Adliyesinde Hâkim Hayati ve Mübaşir Kudret, birbirinden enteresan davaları inceliyorlar! Davalılar Özge, Fikri, Çetin ve Bahadır ne gibi enteresan suçlar prosedürü olabilirler?
Ev hanımı ve aynı zaman anne Naime, eşi Mesut ile hazırlığı gösterişsiz uygulamada konuklar kimler? Ev Halkının üstlendiği uygulamada konu başlıkları neler?

Hepsi ve bol bol kahkaha “Güldür Güldür Show'da…
Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kon tente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray