Güldür Güldür Show 202. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full

Güldür Güldür Show 202. Bölüm Tek Parça 1080p HD izle Full



Güldür Güldür Show 202. Bölüm Tek Parça izle

Güldür Güldür Show 202. Bölüm Tek Parça  

Güldür Güldür Show 202. Bölüm  Full HD izle


Güldür Güldür Show 202. Bölüm 1080p izle


Bu sefer çalışmak için köye giden yakışıklı Kazım, köyde de kadınların gözdesi olunca başına nasıl bir bela alacak? Köydeki erkekler bu durumdan rahatsız olunca ne yapacaklar?
Aziz Bey ile Ne Haber’e yeniden Yaşlı Naime teyze konuk oluyor! Eskiden Ramazanlar nasıldı? Dünyanın en yaşlı insanı unvanına sahip Naime Teyze, ne kadar eskiyi hatırlıyor olabilir?
Bizans askerleri Bilal, İbrahim ve İse-posta, amazona kadınlarının kalesini işgaline gelirse ne olur? Amazon kadınlarının savaşı kazanmak için kullandıkları stratejileri ne olabilir?
Fenomen tartışma programı “Ben Seni Dinledim ”de, uzayda hayat var mı konusunu tartışılıyor! Profesör Mesut’un da konuk olduğu uygulamada, konuklar hangi konularda anlaşmazlık gösterecek?
Mustafa, Çetin’e neden trip atıyor? Mustafa’nın ağzından laf almak ne kadar zor? Ne yaptığının farkında bile olmayan Çetin, Mustafa’nın anlattıklarına göre ne kadar önemli bir suç prosedürü olabilir?
Sevdiği kızı amcasıyla istemeye giden acıların çocuğu Bilal, Mehtap’ın ailesi ile tanışınca ne yapacak? Bilal’in sürekli olumsuz kanaatleri Mehtap’ın ailesini ne kadar etkileyecek?
Kalıcıların kendilerine örnek alacakları, hayat dersi çıkaracakları aktivitede çıkan Hayati Kara nasıl biri? Nasıl zorluklar çekmiş? Nerelere nasıl gelmiş?

Hepsi ve bol bol kahkaha “Güldür Güldür Show'da…
Güldür Güldür Show ekibi Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özge Borak, Aylin Kon tente, Erdem Yener, Çağlar Çorumlu, İrem Sak, Onur Atilla, Derya Karadaş, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Ayşegül Akdemir, Kıvanç Baran Aslan ve Ali Sunal oluşturuyor.



Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray