Elimi Bırakma 52. Bölüm Tek Parça İzle 1080p full HD / 05 Kasım 2019

Elimi Bırakma 52. Bölüm Tek Parça İzle 1080p full HD / 05 Kasım 2019



Elimi Bırakma 52. Bölüm Tek Parça İzle

Elimi Bırakma 52. Bölüm Full HD izle

Elimi Bırakma 52. Bölüm 1080p Kalite izle

Üs Yapım Dizisi Elimi Bırakma Yeni Gününde artık Salı akşamları 20.00 itibariyle TRT 1 Ekranlarında yerini alıyor canlı izleyebilirsiniz, bitince tek parça izlemeniz için full HD kalitede Elimi Bırakma yeni sezon bölümleri izlemeniz için sitemizde sizleri bekliyoruz.

Elimi Bırakma 52 Bölüm Özeti

52. Bölümde neler oluyor?


Azra ve Cenk ilişkilerini toparlamak için mücadele etmeye devam ederler. Nihayetinde kopmaz bağlarla birbirlerine bağlandıklarını anlarlar. Her şey yoluna girmeye başlamışken, Cenk ve Barış’ın arası giderek gerilir. Azra, kocasıyla abisinin arasını düzeltmek için bir çözüm yolu bulur ve onları bir araya gelmeye ikna eder. 

Tam da bu sırada Arda ve Damla’nın evliliği iki ailenin de ortasına bomba gibi düşer. Bu beklenmedik durum iki ailenin karşı karşıya gelmesine neden olacak, herkes tarafını seçmek durumunda kalacaktır. Sumru da olanlardan nasibini alacak ve tüm planları alt üst olacaktır.





Üs Yapım Hakkında Üs Yapım 2012 yılında Süreyya Yaşar Önal tarafından kuruldu. Yapımdan post prodüksiyona kadar her aşamasını kendi bünyesinde tasarlamakta ve uygulamakta olan Üs Yapım, reality, talk show, belgeseller ve drama alanında televizyon formatları hazırlamakta, 
Türkiye’nin önde gelen televizyon kanalları için içerik üretmektedir.


Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 2 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyor
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray