EZEL 27. Bölüm Tek Parça izle 720p HD kalite

EZEL 27. Bölüm Tek Parça izle 720p HD kalite



EZEL Dizisi 27. Bölüm izle HD 720p Kalite Tek Parça 



Ezel 27. Bölüm Tek Parça İzle


2009–2011 yılları arasında Ay Yapım’ın yapımcılığını yürüttüğü EZEL dizisi Show TV’de 2 sezon ve 71 bölüm yayınlandı. Aşk, ihanet, intikam, delikanlılık ve racon kelimelerinin senaryosunda bütünlük bulduğu beklenmedik finaliyle de ki bence Türk dizi tarihinin en iyi final sahnesi ve efsane dizisi denebilir.



Kimin Tarafındasın

Ezel 27. Bölüm Özeti




Ezel'in Ömer olduğunu öğrenen Bahar, şaşkınlık içindedir. Hikayenin Eyşan tarafını öğrendiğinde ise şaşkınlığı yerini üzüntüye bırakır. Omuzlarında büyük bir yük vardır artık. Peki Bahar bu yükü taşıyacak kadar güçlü müdür? Bildiklerini kiminle, hangi tarafla paylaşacaktır? Ezel gerçekleri Bahar'a anlatarak büyük bir risk almıştır. Şimdi yeni ve hızlı bir plan yapmak zorundadır. 

Ancak biri yolunu tıkar. Bu kez karşısında, geri döndüremeyeceği, artık durduramayacağı, daha önce görmediği kadar akıllı bir Ali vardır. Cengiz ilk bakışta hapishanede karşılaştığı adamın niyetini çözemez. Kimdir bu adam? Ona yardım mı edecek, yoksa işini mi bitirecek... Ancak kısa sürede bu işin sandığından büyük olduğunu anlar. Ve bir karar verir. Karşısındaki kim olursa olsun, isterse Cengiz'in boyunu fersah fersah aşsın, Cengiz bu işten karlı çıkacaktır.




Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem ÇATAY
Senaryo: Kerem DEREN & Pınar BULUT
Yönetmen: Uluç BAYRAKTAR
Müzik: Toygar Işıklı

OYUNCU KADROSU

Ezel: Kenan İMİRZALİOĞLU
Eyşan: Cansu DERE
Cengiz: Yiğit ÖZŞENER
Ramiz: Tuncel KURTİZ
Mümtaz: Beyazıt GÜLERCAN
Meliha: İpek BİLGİN
Ali: Barış FALAY
Bahar: Sedef AVCI
Şebnem: Bade İŞÇİL
Mert: Kemal UÇAR
Nükhet: Begum BENİAN




Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray