EZEL 28. Bölüm Tek Parça izle 720p HD kalite

EZEL 28. Bölüm Tek Parça izle 720p HD kalite



EZEL Dizisi 28. Bölüm izle HD 720p Kalite Tek Parça 



Ezel 28. Bölüm Tek Parça İzle


2009–2011 yılları arasında Ay Yapım’ın yapımcılığını yürüttüğü EZEL dizisi Show TV’de 2 sezon ve 71 bölüm yayınlandı. Aşk, ihanet, intikam, delikanlılık ve racon kelimelerinin senaryosunda bütünlük bulduğu beklenmedik finaliyle de ki bence Türk dizi tarihinin en iyi final sahnesi ve efsane dizisi denebilir.



Bizden Biri

Ezel 28. Bölüm Özeti


Tevfik’in korktuğu an gelip çattı. Seçim anı. Ezel mi? Ali mi? Vereceği karar ne olursa olsun, aslında Tevfik’tir namlunun ucunda olan. Bilmediği şey, bunun son değil, sonun başlangıcı olduğudur. Tüm ekip Tevfik için bir araya gelir. İki taraf için de, şimdi akıllı planlar yapma zamanıdır… Cengiz hapisten kurtulmak için Ramiz’in düşmanlarıyla işbirliğine devam eder. Ancak kurtulma telaşı içinde unuttuğu bir şey vardır. Cengiz bu adamların kim olduğunu bilmiyordur daha. Sonunda öğrenir. Ama her zaman olduğu gibi, gerçekleri öğrenmenin bedeli ağır olacaktır… Öbür tarafta gerçekleri bilen tek kişi olmanın ağırlığıyla ezilen Bahar, hala ne yapacağını bilememektedir. Bir de üstüne Serdar devreye girince, Bahar kimin tarafını tutacağını şaşırır. Son çaresi Eyşan’la konuşmaktır ama ablasından duyacağı şeyler Bahar’ı büyük bir hayal kırıklığına itecektir.




Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem ÇATAY
Senaryo: Kerem DEREN & Pınar BULUT
Yönetmen: Uluç BAYRAKTAR

Müzik: Toygar Işıklı


OYUNCU KADROSU

Ezel: Kenan İMİRZALİOĞLU
Eyşan: Cansu DERE
Cengiz: Yiğit ÖZŞENER
Ramiz: Tuncel KURTİZ
Mümtaz: Beyazıt GÜLERCAN
Meliha: İpek BİLGİN
Ali: Barış FALAY
Bahar: Sedef AVCI
Şebnem: Bade İŞÇİL
Mert: Kemal UÇAR
Nükhet: Begum BENİAN




Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray