EZEL 29. Bölüm Tek Parça izle 720p HD kalite

EZEL 29. Bölüm Tek Parça izle 720p HD kalite


EZEL Dizisi 29. Bölüm izle HD 720p Kalite Tek Parça 



Ezel 29. Bölüm Tek Parça İzle


2009–2011 yılları arasında Ay Yapım’ın yapımcılığını yürüttüğü EZEL dizisi Show TV’de 2 sezon ve 71 bölüm yayınlandı. Aşk, ihanet, intikam, delikanlılık ve racon kelimelerinin senaryosunda bütünlük bulduğu beklenmedik finaliyle de ki bence Türk dizi tarihinin en iyi final sahnesi ve efsane dizisi denebilir.



Sürgün

Ezel 29. Bölüm Özeti


Gerçekler ortaya çıktıkça, oyun daha da zorlaşıyor. Ezel Ali’den, Ali de Ezel’den öğrendiği gerçekler karşısında bocalamıştır. Öte yandan Bahar bocalamasına son verip, gerçek bir adım ataya karar verir. Fakat kimsenin bilmediği asıl gerçek, dışarıdadır. Cengiz… Cengiz artık kaçaktır. Zor durumdadır. Şimdilik gücü yoktur ama. Planı vardır. Ezel bilir ki, kafasında kazanmak istediği bir oyun varsa, Cengiz, herkes için büyük tehdittir. En çok da Eyşan için. Beklenen olur. Cengiz harekete geçer. Ezel onun peşine düşer. Kedi-fare oyununa dönen bu kovalamaca, sonunda en çok Eyşan’ın hayatını değiştirecektir.






Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem ÇATAY
Senaryo: Kerem DEREN & Pınar BULUT
Yönetmen: Uluç BAYRAKTAR

Müzik: Toygar Işıklı


OYUNCU KADROSU

Ezel: Kenan İMİRZALİOĞLU
Eyşan: Cansu DERE
Cengiz: Yiğit ÖZŞENER
Ramiz: Tuncel KURTİZ
Mümtaz: Beyazıt GÜLERCAN
Meliha: İpek BİLGİN
Ali: Barış FALAY
Bahar: Sedef AVCI
Şebnem: Bade İŞÇİL
Mert: Kemal UÇAR
Nükhet: Begum BENİAN




Beğeni ve görüşlerinizi bildirmek için alttaki 3 yorum sisteminden birini seçip lütfen yorum gönderiniz, ilk yorum sizden olsun bekliyoruz!
Blogger
Yorum Sistemi Seçiniz!

Hiç yorum yok

Copyright © Diziler ve Filmler Kim Kimdir . OddThemesSeotray